Sunday, April 28, 2013

gwiyomi....


gwiyomi...
agak famous la nowadays.. cute jer tgk.... so nana try la buat.. tp nana buat tak se"cute" gurl lain buat.. maybe because nana mmg tak cute.. hahahhaha
actually wat is gwiyomi... 
The Gwiyomi Song, or Kwiyomi Song, is a k-pop single by south korean singer Hari and was released on February 18, 2013. 
It was inspired by a gesture from rapper South Korean Jung Ilhoon of boy group BtoB
The gesture is called 'Gwiyomi Player', which became an Internet meme in October 2012 followed by its first appearance on South Korean reality show by SBS MTV named MTV Diary. 
The gesture has also inspired many Asian netizens to upload their own versions onto the internet

 ni versi nana.... 

video

cut version

video
half version


nie plak yg nana suke tgk.. cute sgt2...

Sunday, April 14, 2013

hmmmm...

    

selamat pengantin baru new neighbour...

yeyyyyy... my new neighbour kawin arini.. semalam nikah.. smart sehhh.. peach color lagi... anyway, selamat pengantin baru bro... semoga kekal hingga akhir hayat.. hahahha baru nak usha, tgk dah kawin... takpe la... takde jodoh.. kahkahkah... alaaaaaa...... ni buat nana rase nak kawin nie.. ayahhhh ibuuuuuu nak kawin boleh takkkk??????? hahahahha tapi calon takde.. tolong carikannnnnnn... hahhahaha.. lg sebulan lg bday nana... lepas dr umur 25 tahun ni, nana malas dah nak fikir pasal jodoh... kalau ade, ade lah.. kalau takde, suruh jer parent cari kan.. senang habis cter.. hahahha sume dah tertulis.. setiap human being pasti ade jodoh masing2 kan.. just kena berusaha mencari... insyallah jumpe.. :)

Saturday, April 13, 2013

like like like!!!!


best dengar lagu ni... mcm kena gak nak hidup nana... ade lagi satu lagu yang nana suke... 



fall in love with this songs... xoxo

Saturday, April 6, 2013

i can't

ello, good evening peeps.. so how's ur day... me, sgt2 la busy.. busy ngan kerja, busy ngan thesis.. dlm busy2 tu, ingatkan boleh lupekan dia.. semakin hari semakin nana nak lupekan dia, semakin kuat rindu nana kat dia.. aish nak buat mcm mane la nie.. nak benci dia pun tak boleh, semakin nak benci, semakin sayang la kat dia.. i really miss him.. miss his voice so much... i will waiting for u dear... sampai nana give up... :(( now, nana just fikir positif jer pasal dia senyap mcmtu jer.. dia busy kot... kan dia busy 2 bulan nie.. tp bak kate kawan2 aku, takkan la busy langsung tak boleh nk msg pun.. tah la.. no comment...